Yellow Door Professzionális

Sminktetoválás

Galéria

 

 

 

 

 

Referencia

Yellow door

Sminktetoválás professzionális módon

Manapság a nők többnyire rohanással töltik a reggeleiket: akár edzésre mennek, akár jógával köszöntik a napot, vagy éppen a gyerekeiket készítik fel óvodába, iskolába, nincs elég idejük a sminkelésre. Bárcsak jönne egy tündér keresztanya, aki egy csettintésre megoldja a mindennapos problémát… Bárcsak olyan lenne a reggel, hogy amint kinyitjuk a szemünket, máris tökéletesen ragyog az arcunk, magával ragadó a tekintetünk, ragyog az ajkunk, tökéletes a szemhéjunk.

Elárulunk egy titkot: pont erre való a sminktetoválás!

Az évek előrehaladtával az arc elveszíti azt a késő kamaszkori, 20-as éveinkre jellemző frissességét.
A vékonyabb bőrrel rendelkezők arcán látszik meg leggyorsabban az idő.

A sminktetoválás megnyitja a tekintetet, megfiatalítja az arcot és egy magabiztos alapot ad a nap 24 órájában.

Ombre szemöldök tetoválás
Szálazott (natural look) szemöldök tetoválás
Hibrid szemöldok tetoválás
Master szemöldök tetoválás
Wow 3D Lips ajak tetoválás
Aquarell ajkak
Nude lips

Kiknek ajánljuk?

Elsősorban azoknak, akik időt szeretnének spórolni: az elfoglalt hölgyeknek, akiknek nem jut elég idejük a mindennapos sminkelésre, viszont igénylik azt, hogy minden egyes nap magabiztos kisugárzással és megjelenéssel rendelkezzenek.

Ajánljuk azoknak is, akiknek akár a gyakori szedéstől kihullott, vagy megritkult a szemöldöke, egyéb esztétikai problémái vannak (aszimmetrikus, nem megfelelő forma).

 

Miért válaszd a Yellow Door Sminktetoválást? 

Szamosfalvi Zsófi, a Yellow Door alapítója művészi adottságai révén biztosítja számodra a tökéletes végeredményt. Zsófi gyerekkora óta alkot: kézügyessége és empátiája a garancia, hogy a sminktetoválás végén örömmel fogsz megújult tükörképedre tekinteni.

A sminktetoválás lényegi része a tervezés: alapos konzultáció, az elképzelések egyeztetése, technikai javaslatok töltik ki a 2-3 órás procedúra harmadát.

Zsófi nem gyártószalagon készíti a sminktetoválásokat: számára elsődleges az ügyfél elképzelése, alap adottságai, életritmusa, életmódja. Célja, hogy a lehető leginkább illeszkedő technikát, és magát a formát kialakítsa vendégei számára.

Hol készülnek a sminktetoválások?

Egyik fő helyszínünk a XI. kerületi, Daróczi úti szalon, ahol lélegzetelállító enteriőrben, loft stílussal várjuk a nálunk szépülni vágyókat.

Vendégeinket kellemes teával és/vagy kávéval várjuk, amit extra adag odafigyeléssel párosítunk.

Két másik helyszínre is be tudnak jelentkezni az érdeklődők: a békásmegyeri Hímző utcában egy frekventált kis szalonban érhető el sminktetoválás, illetve Szomoron is rendelkezésre állunk helyi és környékbeli vendégeink számára.

Jelentkezz be még ma!

Ha kiszámolod, hogy mennyi időt és mennyi pénzt áldozol a napi sminkelésre, hamar rájöhetsz, hogy egy tökéletesen kivitelezett sminktetoválás milyen gyorsan hozza be az árát.

Ahogy a modern segítő eszközöket természetesnek vesszük mindennapjaink során, legyen a sminktetoválás is egy nagyszerű kiegészítő az életünkben, melytől felemelőbbek lesznek a hétköznapok.

Lépj be a sárga ajtón és üdvözöld megújult énedet!