Yellow Door Professzionális

Sminktetoválás

Rólunk

Yellow door

Sminktetoválás professzionális módon

Szamosfalvi Zsófi vagyok, a Yellow Door PMU sminktetováló művésze.

Szívem régóta a művészetért repes. Saját élményfestő stúdióban mutathattam meg a szakképzett instruktorokkal, milyen öröm is az alkotás. Ezt nem hagytam abba, elvitt a kíváncsiság a sminktetoválás felé is.

A Yellow Door a szomori stúdió ikonikus sárga ajtajáról kapta a nevét. Úgy vélem, tanulni folyamatosan kell, széles körben, ezért is választottam oktatóimnak a legjobbakat, hogy professzionális tudással szépíthessem az arra vágyókat.
Minden általam készített tetoválás személyre szabott, nem felmatricázott, tömeg termék, hanem tökéletesen illeszkedik a vendég csontozatához, bőréhez és stílusához.

Célom nem a harsány smink jellegű PMU, hanem egy fokozható, mindennapokba is lágyan helyt álló tartóssmink.
Gyere és fedezd fel a kínálatomat, tapasztald meg milyen reggel is gondtalanul ébredni!

Hol készülnek a sminktetoválások?

Egyik fő helyszínünk a XI. kerületi, Daróczi úti szalon, ahol lélegzetelállító enteriőrben, loft stílussal várjuk a nálunk szépülni vágyókat.

Vendégeinket kellemes teával és/vagy kávéval várjuk, amit extra adag odafigyeléssel párosítunk.

Két másik helyszínre is be tudnak jelentkezni az érdeklődők: a békásmegyeri Hímző utcában egy frekventált kis szalonban érhető el sminktetoválás, illetve Szomoron is rendelkezésre állunk helyi és környékbeli vendégeink számára.

Jelentkezz be még ma!

Ha kiszámolod, hogy mennyi időt és mennyi pénzt áldozol a napi sminkelésre, hamar rájöhetsz, hogy egy tökéletesen kivitelezett sminktetoválás milyen gyorsan hozza be az árát.

Ahogy a modern segítő eszközöket természetesnek vesszük mindennapjaink során, legyen a sminktetoválás is egy nagyszerű kiegészítő az életünkben, melytől felemelőbbek lesznek a hétköznapok.

Lépj be a sárga ajtón és üdvözöld megújult énedet!